Od dzisiaj Tawerna otwarta normalnie!

Kuchnia molekularna w Gudowie

Poszukiwanie kucharza do naszej restauracji zakończyło się sukcesem. Do załogi dołączył Dominik, absolwent Technikum Gastronomicznego z doświadczeniem z pracy w różnych restauracjach w kraju i poza jego granicami. Od dzisiaj tawerna funkcjonuje normalnie.

Zapraszamy i od razu mamy ofertę noworoczną: mięso i inne potrawy pieczone metodą molekularną - sous - vide. Przykład takiego gotowania jest tu:

Oferujemy Paniom Domu, które mają ograniczony czas na przygotowanie uczty noworocznej solidne wsparcie: gotowe potrawy z kuchni molekularnej. To moga być różnego rodzaju mięsa, ryby i warzywa. Szczególnie polecamy:

  • pieczoną karkówkę
  • schab
  • polędwiczki wieprzowe
  • antrykot wołowy
  • polędwicę wołową
  • steki wołowe

Oraz ryby, których ta technika przygotowania nie ma sobie równych. Ryba w sous-vide to extraklasa - nie da się porównać z niczym innym. Tu opis i wyjaśnienia:

Kuchnia w Tawernie Jermaka to gwarancja smacznego i zdrowego posiłku!