Szef naszej kuchni

Szefem kuchni w naszej restauracji jest Chandra Jaisi, który szybko zdobył popularność wśród okolicznej ludności.

Pochodzi z Nepalu. Poza certyfikowanymi kwalifikacjami Szefa Kuchni orientalnych (chińska, japońska, tajska, hinduska i arabska) prowadzi zajęcia jogi dla mieszkańców naszego miasta, bo jak sam uważa - jogę i kuchnię łączą te same zasady: harmonia, poznanie, wychodzenie poza granice.

Chandra jest doświadczonym kucharzem. Przepracował wiele lat w bardzo wymagających restauracjach hoteli Dubaju w Emiratach Arabskich oraz w Doha w Katarze. Po długich staraniach zdecydował się przyjąć naszą ofertę i to dzięki temu możemy teraz pochwalić się tak fantastyczną kuchnią.

Chandra szczególnie dumny jest ze swoich umiejętności związanych z kuchnią japońska - będąc już Szefem Kuchni zdecydował się na pracę jako asystent kucharza japońskiego i przez trzy lata uczył się przygotowywania dan kuchni japońskiej od rodowitego Japończyka.
 

Dzisiaj swoje kwalifikacje (sześć tytułów mistrzowskich), wiedzę i doświadczenie wykorzystuje w naszej Tawernie rozpieszczając Państwa podniebienia.

 

 Egzotyczna kuchnia od podszewki - lekcje gotowania osobiście poprowadzi Szef kuchni !!!

                                                                                                                                    

Po szczegóły zapraszamy tu:

http://www.jermak.com/pl/article/egzotyczna-kuchnia-od-podszewki

 

 

 

Polski